Hirdetés

The Last of Us: Left Behind - videóval ünnepeljük a megjelenést

|

Mintha megint 2014-et írnánk; önálló kiegészítőként megjelent a The Last of Us: Left Behind, ami kóstolót ad a franchise csodálatosan ijesztő világából.

Hirdetés

A fizetős demók korát éljük, de a pénzünkért legalább minőségi tartalmat kapunk, a legtöbb esetben egyenesen arányos az ár az értékkel.

A The Last of Us Left Behind DLC-je két órányi előzménnyel bővíti ki az alapjáték sztoriját, megismerteti velünk Riley-t, Ellie barátnőjét, akivel Joellel való találkozása előtt kötött örök barátságot. Ez a két óra önmagában is felejthetetlen, de valószínűleg csak azoknak üt igazán nagyot, akik a The Last of Us-szal kezdik, és tudják, mi lett a barátság vége. Ennek ellenére ha valaki még mindig bizonytalan abban, hogy megéri-e neki a teljes játékot megvenni, az olcsón beszerezhető önálló kiegészítővel ízelítőt kap a játékmenetből, a zombikkal elárasztott, mégis csodálatos világ hangulatából, és abból, milyen érzelmi hatások várják, ha belefog a kalandba. Akik megvették a DLC-t, vagy PS4-en játszottak a The Last of Us-szal, semmit nem nyernek, ha újra megvásárolják. Hacsak azt nem, hogy nem kell berakniuk a lemezt, ha a Left Behinddal akarnak játszani.

A The Last of Us: Left Behind 3090 Ft-ért vásárolható meg PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra a Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)