Hirdetés

The Last of Us - Már nem az Uncharted 3 a legszebb konzolos játék

|

A Naughty Dog minden egyes játékával tovább feszegeti a PlayStation 3 konzol képességének határait.

Hirdetés

A Sony óvó szárnyai alatt a Naughty Dog a jelenlegi konzolgeneráció egyik meghatározó stúdiójává nőtte ki magát. Uncharted szériájukkal pedig úgy billentették hátsón Lara kisasszonyt, hogy a Tomb Raider frachise azóta sem tért magához (talán majd jövőre).



Legutóbbi alkotásuk, az Uncharted 3: Drake's Deception esélyes volt a VGA legjobb játékának címére is, ám ezt végül a TES V: Skyrim hódította el. Sebaj, vigasztalódhatnak azzal, hogy az új bejelentések közül az övéké váltotta ki a legnagyobb ovációt a közönség soraiban, amit trailert látva teljesen érthető.



Joel és Ellie azon kevesek közé tartoznak, akik túléltek egy szörnyű járványt, pontosabban elkerülték, hogy megfertőződjenek, és mutánssá változzanak. Küzdelmük az életben maradásért csak most kezdődik, ami a Naughty Dog kettes számú (ez is meglepetés volt) fejlesztőcsapatát vezető Bruce Stanley és az Uncharted 2-t felügyelő Neil Druckmann szerint újabb előrelépést jelent a filmszerű játék és történetmesélés területén, és olyan élményt nyújt, amihez hasonlóra az iparban egyetlen más alkotás sem képes.
Megjelenési dátum még nincs, platform pedig a PlayStation 3.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)