Hirdetés

The Last of Us - egy modder megváltoztatta a főhőst

|

Bár mindannyian Joel és Ellie kalandjaként emlékezünk a Naughty Dog játékára, volt, aki inkább bütykölgetett egy kicsit és lecserélte a főszereplőt.

Hirdetés

A legtöbben már a The Last of Us második részét várjuk, akadnak még bőven olyanok, akik az első epizóddal vannak elfoglalva. Egy tehetséges modder ráadásul nem csak ismét elővette a Naughty Dog remekművét, hanem alaposan átváltoztatta a játékot.

A főszereplő tekintetében alakította át a The Last of Ust egy olyan moddal, ami megcseréli Joel és Tess karaktereit, vagyis a hölgy lesz a főszereplő, akit a játék nagy részében irányítani fogunk. A Freako névre hallgató tehetség szerencsére munkájának gyümölcsét közszemlére tette, így ti is megnézhetitek, hogyan fest Tess központi karakterként. 

A videó spoilereket tartalmaz, így csak akkor nézd meg, ha játszottál már az első résszel!

Csak remélni tudjuk, hogy az idei E3-on egy újabb The Last of Us Part II videóval örvendeztetnek meg minket a készítők, de addig is bőven elnéznénk még ilyen ötletes modokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)