Hirdetés

The Last of Us - filmet csinálnak a filmből?

|

Az idei év egyik legjobb játékélménye volt a The Last of Us. Most film lesz belőle?

Hirdetés

A The Last of Us egy ritka kincs és nálam bőven van helye minden idők legjobb játékainak top 10-es listájában. Hamarosan érkezik az első sztori DLC, a Left Behind is, sőt, a legújabb pletyka szerint még egy film is.

Tudom mire gondoltok. Ki akarna filmet csinálni a The Last of Us-ból, ami már önmagában is egy 20 órás interaktív film. A Sony a napokban bejegyezte a thelastofusmovie.netet, ami természetesen ad okot némi pletykára, viszont sokkal valószínűbb (vagyis azt reméljük), hogy csak elővigyázatosságról van szó.

 

A bejegyzett oldalon kívül semmilyen hírt nem hallottunk afelől, hogy a Sony elkészítené a The Last of Us filmet, viszont ebben a világban is elég gyorsan pörögnek az események, gondoljunk csak a Need for Speed filmre, ami szinte egyik pillanatról a másikra robbant be a köztudatba.

Ti örülnétek egy The Last of Us filmnek? Kinek adnátok a főszerepeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)