Hirdetés

The Last of Us - Season Pass és három DLC bejelentve

|

Egyre közelebb a The Last of Us megjelenése, ennek örömére a Naughty Dog bejelentette a Season Pass-t és rögtön három DLC csomagot is.

Hirdetés

A The Last of Us előzetesünkből egyértelműen kiderült, hogy a Naughty Dog az Uncharted után újra megcsinálta a szerencséjét és nem is kell tovább keresgélnie annak, aki a PlayStation 3 idei nagy slágerét keresné, mivel a The Last of Us PC-re és Xbox 360-ra sem valósulhat meg.

A fejlesztők néhány órával ezelőtt előhozakodtak a The Last of Us következő mérföldkövével, ugyanis nem kevesebb, mint három DLC csomagot szeretnének kiadni játékukhoz a megjelenést követő időszakban, amit természetesen egy Season Pass-szel támogatnak meg.

A Season Pass bárki számára előrendelhető és az első információk azt sugallják, hogy 20 dolláros árával 30 százalékot spórolhatunk meg ahhoz képest, mintha külön-külön vásárolnánk meg a játék bővítményeit. A szóban forgó három DLC-ből egy biztosan a játék kampányát, egy pedig a többjátékos módot bővíti majd - többet egyelőre nem árultak el róluk.

A The Last of Us Season Pass várhatóan a fenti tartalmi frissítések mellett további extrákat is tartalmaz majd, így például gyorsabban gyógyulhatunk, gyorsabban tölthetjük újra a fegyvert és kapunk egy 90 perces exkluzív „Making of The Last of Us” dokumentumfilmet is. A Season Pass a kiskereskedőknél és a PlayStation Store-ban is előrendelhető.  

 

A The Last of Us megjelenése június 14-én esedékes, kizárólag PlayStation 3-ra, akár speciális kiadásokban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)