Hirdetés

The Last of Us - nem lesz PS4-es verzió

|

A Naughty Dog játéka olyan marad, amilyennek jelenleg is szeretjük.

Hirdetés

A nyáron megjelent The Last of Ust egyáltalán nem felejtettük el, de köztünk is vannak olyanok, akiknek nem volt alkalma végigjátszani a Naughty Dog zseniális alkotását.

Ha valaki azt tervezi, hogy inkább megvárja a PlayStation 4-es verziót, akár élete végéig is várhat: a Naughty Dog ugyanis nem tervezi kiadni a játékot az újgenerációs konzolra. Az infót Eric Monacelli, a Naughty Dog közösségi stratégája osztotta meg velünk. Tegnapelőtt megjelent az első DLC is, decemberben vagy januárban jön a következő egyjátékos fejezet, jövőre pedig az utolsó multiplayer csomagot is megkapjuk. Ezt követően szinte garantált a Game of The Year kiadás, meglehet, hogy amiatt húzzák a PS4-es változat bejelentését.

Mit gondoltok, lesz The Last of Us PS4-re, vagy valami nagyobb dobással készülnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)