Hirdetés

The Last of Us - nincs többé szextelefon

|

Egy csomó érdektelen többjátékos módot érintő újítás mellett végre egy fontos dolog is történt a The Last of Us frissítésében: eltűnt az a telefonszám, ahol csábító női hang köszönt ránk. Mármint a valóságban.

Hirdetés

Nekem nem fér a fejembe, hogy ki az a felhasználó, aki egy játékban látható telefonszámot feltárcsáz a valóságban, de ha valakinek ennyi ideje van, akkor csak tessék.

Ennek fényében derült ki, hogy a The Last of Us egyik helyszínén a falon egy meglehetősen zavarba hozó telefonszám kapott helyet, amelyet feltárcsázva (a mi világunkban) egy női hang köszönt, elkezd mesélni arról, hogy mi van rajta, disznó szavakat intéz hozzánk, sikoltozik, majd lihegve közli, hogy mi vagyunk a csúcs. Nem hallgattuk végig, csak olvastuk valahol, hogy ilyen dolgok történnek arrafelé.

Bárhogy is, nincs többé már ez a szám. A fejlesztők bocsánatot kértek, és az 1.02-es patch segítségével eltűntették a kellemetlenségeket okozó (vagy éppen kellő hírverést hozó?) bakit. Meg lehet nyugodni. A többi újítás egyébként semmi extra, ha valakit érdekel a teljes lista akkor ide kattintva megismerheti a többjátékos módot érintő frissítéseket. De nyilván úgyis csak az volt a fontos kérdés, hogy eltűnik-e a szextelefon, nehogy a gyerek női lihegést hallgasson, ha 15 óra poszt-apokaliptikus iszony és naturalista vérengzés után magányában feltárcsázza a játékban látott telefonszámot. Helyre állt a világ rendje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)