Hirdetés

The Last of Us Part II - ilyen Ellie tetoválása

|

Még csak egyetlen trailert kaptunk a The Last of Us folytatásából, de a cosplayereknek már ennyi is elég volt az inspirációhoz, a tökéletes összkép eléréséhez pedig maga Neil Druckmann nyújt segítséget.

Hirdetés

A The Last of Us egyike azoknak a játékoknak, amiért megéri beszerezni egy PlayStation 4-et, a folytatás pedig még ennél is nagyszerűbbnek ígérkezik. Mikor a Sony megmutatta saját eseményén, a PlayStation Experience-en a The Last of Us Part II első trailerét, nem jutottunk szóhoz, azóta pedig már különböző konspirációk is születtek arra, hogy mit láttunk. 

Azonban nem csak konspiráció, hanem inspiráció is származott a szóban forgó előzetesből. Rengetegen - többek között cosplayerek is - kérdezték a játék rendezőjét, Neil Druckmannt arról, hogy Ellie milyen felszerelésben volt és milyen tetoválást láthattunk rajta. Íme a válasz:

A The Last of Us Part II immáron az első rész és az Uncharted 4 rendezője, Bruce Straley nélkül készül, de a stúdió leszerződtette már a Westworld egyik íróját és a Naughty Dogról van szó, így nincs ok az aggodalomra. Ti beöltöztök majd Ellie-nek a következő PlayIT-en?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)