Hirdetés

Szuper The Last of Us Part II rajongói előzetes teszi még nehezebbé a várakozást

|

Előre szólunk, a rajongói trailert nézve csak még jobban fog vájni a The Last of Us Part II határozatlan időre történő elhalasztása.

Hirdetés

Április elején sokkolta a PS4 tulajdonosokat a hír, miszerint határozatlan időre elhalasztották a The Last of Us Part II-t és az Iron Man VR-t. Már mi is jó előre bekarikáztuk naptárunkban május 29-ét, de most már tudni lehet, hogy ekkor nem fog megjelenni a The Last of Us folytatása. Amíg azonban várunk arra, hogy legalább bejelentsék a megjelenés új dátumát, megnézhetünk egy kifejezetten remek rajongói előzetest. 

Hirdetés

A napokban Cristian Drake vágta össze az alábbi rajongói előzetest, ami olyan jól sikerült, hogy akár a Naughty Dog hivatalos kedvcsináló videói között is gond nélkül megállná a helyét. Drake egész YouTube-csatornája a The Last of Us köré épült fel, temérdek magyarázó anyag, teóriavideó és kibeszélő található meg rajta, amelyek mind-mind a Naughty Dog közönségkedvenc játékára fókuszálnak.  Ha szeretnétek további menő rajongói előzeteseket látni tőle, akkor ide kattintsatok, de most jöjjön a szóban forgó új videó:

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor jelenhet meg végül a The Last of Us Part II, de az azért bizonyos, hogy csak és kizárólag PlayStation 4 konzolokra érkezik a Naughty Dog legújabb játéka. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)