Hirdetés

Sikerült kinyomozni, hol játszódik a The Last of Us: Part II?

|

A rajongók egymástól néhány háztömbnyire találtak két épületet, ami rendkívül hasonlít a The Last of Us: Part II trailerének egy-egy jelenetére.

Hirdetés

A The Last of Us: Part II bejelentő trailere óta új infó nem igen érkezett, így a rajongóknak nem maradt más, mint hogy apró darabokra szedjék a videót és a pár kiadott hivatalos képet, nyomok után kutatva. Néhány érdekes elmélet már született ez alapján, de ezekkel szemben a legújabb teória kiötlői bizonyítékkal is tudnak szolgálni.

Hirdetés

Néhány Reddit-felhasználó a trailerben látott képeket és koncepciós rajzokat a Google Street View képeivel hasonlította össze, ami alapján egészen konkrét egyezéseket találtak. Nézzétek meg például ezt az artworköt, főleg a háttérben látható, "Driftwood" felirattal ellátott épületet.

Ezt az épületet nem olyan nehéz megtalálni Seattle-ben, főleg, úgy, hogy a The Last of Us: Part II előzetesében még a Wahington street utcatáblája is kivehető, aminek a sarkán az épület áll. De a Naughty Dog művészei alapos munkát végeztek az egyes részletekkel is, még a parkolóórák és a hozzájuk tartozó táblák is hűek a valósághoz.

Egy másik játékos nem sokkal később közzétett egy hasonló összehasonlító képet, amin az látszik, hogy egy parkolóház utcafrontjának kinézete és a bejáratot jelző tábla szinte tökéletes mása is megtalálható a játék anyagaiban.

A két helyszín közötti kapcsolat pedig annál sokkal közelebbi, hogy, hogy mindkettő Seattle-ben van. Ahogy lejjebb láthatjátok, a két helyszín mindössze két sarokra van egymástól a valóságban. Így szinte biztos, hogy a The Last of Us: Part II Seattle-ben is fog játszódni, de ha az első részhez hasonló távot tesznek meg a szereplők a cselekmény folyamán, akkor több más várost is láthatunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)