Hirdetés

Csúszik a The Last of Us: Part II megjelenése?

|

A Kotaku forrásai szerint végül mégsem tudja majd tartani magát a Naughty Dog a februári dátumhoz.

Hirdetés

Frissítés: Hivatalossá vált közben.

Korábban írtuk: Egy hónapja derült ki, hogy a The Last of Us: Part II megjelenésére már fél évet sem kell várnunk, mivel a játék 2020. február 21-én érkezik meg. A Sony nem szólt, hogy ez változott volna.

Hirdetés

Jason Schreier, a Kotaku jól tájékozott és lelkesen szivárogtató újságírója azonban két, meg nem nevezett forrástól úgy értesült, hogy februárról tavaszra halasztották a játékot. A Sony Interactive Entertainment egyelőre nem válaszolt megkeresésre, de Schreier úgy véli, a héten megejtik a bejelentést. Nem félünk attól, hogy bármi más elnyomja a Naughty Dog újdonságát, de jobban örülnénk, ha nem csúszna össze a megjelenése a Final Fantasy VII Remake-ével, a Watch Dogs Legionével, a Doom Eternaléval, a Cyberpunk 2077-ével, netán a Marvel's Avengersével. 

Ahogy bármi hivatalosat megtudunk, szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)