Hirdetés

The Last of Us: Part 2 - elvileg 2020-ra csúszott a megjelenés

|

Jason Schreier információi szerint nem fog összejönni az idén őszre tervezett start.

Hirdetés

Továbbra sincs hivatalos információnk arról, hogy mikor tervezi kiadó a Sony a The Last of Us: Part 2-t. Az tegnap kiderült, hogy Kojima végtelenül fura, de továbbra is nagyon izgalmasnak tűnő játéka, a Death Stranding november 8-án fog megjelenni, de most Jason Schreiernek hála a második The Last of Usról is kaptunk némi infót. 

Hirdetés

A Kotaku munkatársa ugyanis a Twitteren arról számolt be, hogy a The Last of Us: Part 2 megjelenését eredetileg 2019 őszére tervezték a japánok, de végül eltolták ezt egészen 2020-ig - Schreier februárt veti fel, mint a megjelenés esetleges hónapját. 

Ha Schreier értesülései igaznak bizonyulnak, akkor bizony arról van szó, hogy a Sony nem akarja ugyanabban a negyedévben ringbe küldeni két kiemelten fontos játékát. Valljuk be, ez azért nem is annyira meglepő. 

Ti a The Last of Us: Part 2-t vagy a Death Strandinget várjátok jobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)