Hirdetés

BREAKING: Határozatlan időre elhalasztották a The Last of Us Part II-t és az Iron Man VR-t

|

Sajnos egyik játék sem érkezik meg májusban, és nem tudjuk, mikor jönnek.

Hirdetés

Nagyon szeretnénk azt gondolni, hogy ez egy megkésett áprilisi tréfa, de sajnos már elmúlt elseje. A PlayStation bejelentette, hogy májusra tervezett játékait határozatlan időre elhalasztja, mert nem elégszik meg a pusztán digitális forgalmazással.

Hirdetés

A május 15-ére bejelentett Iron Man VR és a május 29-ére várt The Last of Us Part II így semmilyen formában nem lesz kapható egyelőre. Az indoklásból az vehető ki, hogy szeretnék, ha mindenki preferenciától függetlenül ugyanakkor kezdhetne el játszani, és egyelőre logisztikai problémák miatt nem tudták volna megoldani, hogy a bolti példányokat preferálók dobozosan megvásárolhassák a játékokat a megjelenés napján. Azok, akik bármelyik játékot digitálisan rendelték elő, automatikusan visszakapják a pénzüket.

Jason Schreier, a Kotaku mindig tájékozott újságírója annyit tett hozzá, hogy a The Last of Us Part II kész van, és tényleg csak gazdasági/logisztikai okok állnak a halasztás hátterében. A Naughty Dog ugyancsak közleményben reagált, megerősítve, hogy majdnem végeztek a munkával, ők is nagyon csalódottak, és ők is szeretnék, ha mindenki ugyanakkor vághatna bele a kalandba.

Engesztelésképp kaptunk néhány képet, amiket itt találhattok meg.

Egy másik Tweetben a PlayStation arról is szólt, hogy más játékokat egyelőre nem tervez elhalasztani; a következő nagy exkluzív a Ghost of Tsushima lesz, mely ha minden jól megy, június végén jön, de már ebben sem lehetünk száz százalékig biztosak.

Akárhogy is, nagyon sajnáljuk az egészet, és reméljük, mihamarabb elmúlik a veszély.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)