Hirdetés

The Last of Us Part II spoilerek árasztották el a netet

|

Eggyel több okot kapott a Naughty Dog arra, hogy minél hamarabb kiadja a játékot.

Hirdetés

Frissítve: Délután kiderült, hogy a The Last of Us Part II június 19-én, míg a Ghost of Tsushima július 17-én fog megjelenni. A cikket ennek megfelelően módosítottuk.

Korábban írtuk: Még mindig nem tudjuk, mikor jelenik meg a The Last of Us Part II, egyelőre csak találgatások vannak.  Simán lehet, hogy a Sony berakja a Ghost of Tsushima helyére, és azt teszi egy hónappal arrébb, de még ezt sem erősítette meg a kiadó; ha ez is volt a terv valamikor, azóta változhatott.

Hirdetés

Nem sokkal a halasztás bejelentése után kikerült a netre egy videó, ami mutatott egy kis játékmenetet, és most - állítólag a Naughty Dog egyik volt alkalmazottjának vagy tesztelőjének köszönhetően - elkezdett keringeni pár újabb, némi szöveg kíséretében. Sajnos nem sikerült elég hamar leszedni őket (a Sony nagyon próbálkozik), és nem kell nagyon mélyre túrni a neten, hogy rábukkanjunk, úgyhogy próbáljatok meg óvatosan közlekedni.

Csak akkor olvassatok tovább, ha mindenképp szeretnétek minden infó birtokában lenni, vagy nem zavarnak titeket a spoilerek, a linkekre pedig pláne csak akkor kattintsatok!

A jelenetek egyikében Ellie benyit egy szobába, ahol Joel a földön fekszik, és valaki épp egy golfütővel ütlegeli. Véres, de még mozog. A szobába betörő Ellie-t a jelenlévők lefogják, jelentős túlerőben vannak vele szemben, de amikor az egyikük rugdosni kezdi, egy társa leállítja. A feliratok alapján ez a játék elején történik, tehát valószínűsíthető, hogy Joel nem hal meg itt, és valahogy megmenekülnek ebből a kellemetlen szituációból.

Egy másikban Ellie és Dina alsóneműben fekszenek egy kanapén, de megzavarja őket Jesse.

Van még mászkálós gameplay a végén egy beszélgetéssel Ellie és Dina között, egy másikkal, amiben a két lány drámázik; és két kulcsszereplő haláláról beszélnek, Ellie pedig elindul bosszút állni; egy olyan, amiben lovagolnak, egy másik, amiben sétálnak, egy, amiben Ellie egy dinóról olvas, és egy autós akciójelenet is Jesse-vel és Ellie-vel.

Nagyon várjuk már a megjelenést, és reméljük, aki nem akarja, annak nem lövi el az internet a fordulatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)