Hirdetés

The Last of Us Part I, BioShock és Knight of Honor - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ismét magával ragadott bennünket a nosztalgia, de azért új játékoknak is adunk esélyt.

Hirdetés

Bizonyára sokan vannak, akik úgy gondolnak a single-player játékokra, mint az egyszer használatos holmikra, és a végigjátszást követően feléjük sem néznek többé, ám mi szeretjük újraélni azokat az élményeket, amelyek annak idején hatottak ránk, meg tudtak ragadni, és amelyekhez kellemes emlékek kötnek. Ezért is olvashattok itt gyakran arról, hogy amikor épp nem bolondít minket magába az aktuális slágerjáték, ugyanakkora - ha nem nagyobb - valószínűséggel túrjuk elő valamelyik régi kedvencünket, mint hogy pótoljuk egy-egy kihagyott alkotást.

HP - Az új Saints Row sajnos elég nagy csalódás, de vannak elemei, amelyek miatt még bele fogok ölni pár órát. Van, hogy a középszerűség szórakoztat, bár közben a Modern Warfare is hívogat, hogy trenírozzam magam az őszi folytatás multijára, főleg, ha lesz új Shoot House. Egy Shipment még jobb lenne persze...

Paca - Folytatom a The Last of Us Part I végigjátszását, hogy augusztus 31. délutánjára kész legyen a teszt, és segíthessek eldönteni nektek, megér-e 27 ezer forintot a 2013-as játék remake-je. Többet még nem mondhatok, legyen elég annyi, hogy a Saints Row után igazi felfrissülés ez.

Csirke - Már a Cult of the Lamb végénél járok, ha minden jól megy, akkor a hétvégén győzelemre is vezetem végtelenül cuki kis szektámat.

Hirdetés

Szada - Szünet nélkül szabadítom fel Yara területeit Antón Castillo rémuralma alól, a diktátor már küldött is nekem egy emailt, amelyben burkoltan megfenyegetett, hogy élvezzem ki az átmeneti sikereimet, mert ez volt az utolsó, hogy ünnepelhettem. Nekem ezzel kapcsolatban más elképzeléseim vannak, addig meg sem állok, amíg a teljes nép fel nem szabadul az elnyomás alól. Szólok, ha sikerült.

Zs - A Knights of Honor II: Sovereign nemrég megjelent gameplay trailere ismét feltüzelte bennem a vágyat, hogy elővegyem Black Sea Studios szeptemberben nagykorúvá váló remekművét. Már csak azt kell eldöntenem, hogy ezúttal melyik országgal hajtom az uralmam alá a világot. Magyarországot és a Jeruzsálemi Királyságot már évekkel ezelőtt kipipáltam, most talán a Német Lovagrendet választom.

Hunter - Egy ideje nem játszottam a Destiny 2-vel, de most, hogy egy hétre a Bungie ingyenessé tette az összes tartalmat gondoltam, hogy megfogom az egyébként is alulgearelt Warlockomat és végigfutok vele annyi kampányt, amennyit csak bele tudok szuszakolni a következő napokba. Azért két lövöldözés közben majd a Guilty Gear Strive lobbijaiba is beugrok, mert elkezdtem edzeni Testamenttel, és még nagyon ki kell tanulnom, hogy mikor hova érdemes teleportálgatni vele (már ha el akarom kerülni, hogy Bridget agyonverjen a jojóival).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Kivi - Nekifeszülök majd az MLB The Show 22 Extreme programjának, ami brutális kihívásokat, de nagyszerű jutalmakat is hoz. A kicsit nyugodtabb kikapcsolódás érdekében nézem az ESL One Malaysia Dota 2 meccseit és kipróbálom, mely hősökkel érdemes játszani a legújabb patch után.

Chava - Máskor azt mondanám, hogy Icewind Dale (Mit csináljak, ha egyszer hosszú?) és a Drizzt Saga a program, csakhogy időközben ráébredtem, épp 15. évfordulóját ünnepli az egyik kedvenc játékom, a BioShock. Rég volt már, hogy utoljára felkerestem Rapture-t, és ha ránézek a játék dobozára a polcon, máris befurakodik egy kérés a gondolataim közé: Would you kindly replay me?

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)