Hirdetés

The Last of Us Part II - Bruce Straley nélkül készül a folytatás

|

A The Last of Us és az Uncharted 4 rendezője jól megérdemelt pihenését élvezi, ezért nem játszik központi szerepet a stábban.

Hirdetés

Egy emberként sikított fel az internet a The Last of Us Part II trailere láttán, de nagyon sokan rögtön az aggályaikat is kifejezték a folytatással kapcsolatban. A The Last of Us a videojáték-történelem egyik kiemelkedő alkotása, egy elrontott folytatás pedig az elődre is rányomhatja a bélyegét.

A Naughty Dog természetesen arra kérte a rajongókat, hogy bízzanak a fejlesztőcsapatban, hiszen nem vágtak volna bele a dologba, ha nem éreznék az erőt, most azonban kiderült, hogy a csapat egy nagyon fontos tagja hiányzik majd. Bruce Straley, aki a The Last of Us és az Uncharted 4: A Thief's End rendezői székében is ült, ezúttal nem koordinálja a munkát.

A Sony közleményben erősítette meg, hogy miután két fantasztikus játékot letett az asztalra, Straley úgy döntött, hogy jár neki egy kis pihenés. Persze aggodalomra semmi ok, a következő projektre már visszatér majd, a The Last of Us Part II rendezését pedig a játék másik kreatív vezetője, Neil Druckmann vállalta magára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)