Hirdetés

Esélytelen, hogy demót kapjon a The Last of Us Part II

|

A Naughty Dog még ennyivel sem tudja enyhíteni a játékosok halasztás miatti fájdalmát.

Hirdetés

Kellemetlen hír érkezett a héten, ugyanis a The Last of Us Part II májusra betervezett megjelenése határozatlan időre el lett csúsztatva, így jelen pillanatban fogalmunk sincs, mikor tudjuk meg, hogyan folytatódik Joel és Ellie kalandja. Nyilvánvalóan a fejlesztők sem örülnek a dolognak, de a jelek szerint szomorkodás helyett inkább azon vannak, hogy minél jobban tökéletesítsék.

Hirdetés

A Naughty Dog feje, Neil Druckmann a PlayStation Blogon mondott ezt-azt a The Last of Us Part II kapcsán. Állítása szerint a stúdiónál tudják, hogy egy remek, kész játék lapul a tarsolyukban, így pedig a rajongók mellett ők is eléggé csalódottak, hogy nem tudják a tervezett időben a világ elé tárni az alkotásukat. A fejlesztők egyébként már mind otthonról dolgoznak a játékon, és a munka nehezén már túl vannak, jelenleg leginkább csak bugokat javítanak, valamint tovább csiszolgatják a kalandot.

Egyébként Druckmann szerint még nem született meg a végső döntés a játék megjelenésével kapcsolatban, ugyanis folyamatosan vizsgálják a különféle megoldásokat arra, hogyan lehetne minél előbb eljuttatni az összes rajongóhoz a folytatást. A csapat nem szeretné azt, hogy néhányan csak a többieknél később kapják meg a saját példányukat, mert nem adottak a feltételek a digitális vásárláshoz, így pedig érthető, hogy egy mindenki számára elfogadható megoldással szeretnének előállni. Sajnos azonban sok múlik azon is, hogyan alakul a világszerte tomboló koronavírus-járvány.

A stúdió feje egy esetleges demóról is ejtett néhány szót, de nem mondott túl biztató dolgokat. Druckmann ugyanis úgy gondolja, hogy egy publikus demót szinte teljesen a nulláról kellene felépíteni. Ráadásul az sem jó megoldás, hogy közzéteszik a sajtó munkatársainak bemutatott próbaverziót, az ugyanis állítólag eléggé elavult már, így pedig nem festene pontos képet a kész játékról.

Ti örülnétek, ha a közeljövőben valahogy mégis kipróbálható lenne a The Last of Us Part II?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)