Hirdetés

The Last of Us Part II - még egymás nevét is tudni fogják az ellenfelek

|

A jelek szerint elég okos lesz a mesterséges intelligencia a Naughty Dog játékában.

Hirdetés

A rajongók már tűkön ülve várják a The Last of Us folytatásának megjelenését, ami ugyan még egy kicsit odébb van, de már elég sok részletet tudunk a játékról. Most pedig pár újabb érdekesség derült ki a kaland technikai oldaláról.

Hirdetés

Úgy tűnik, komolyan oda kell majd figyelni a játék során a különféle ellenséges csoportokra. A fejlesztők elég komoly MI-t raktak össze a játékhoz, így például az egyes közösségek tagjai akár különféle kódokkal vagy fütyüléssel is kommunikálhatnak, a játékosnak pedig dekódolnia kell azt, ha meg akarja érteni, mi zajlik körülötte.

Az új technológiának köszönhetően pedig ellenfeleink még társaik nevét is megjegyzik, tehát ha összefutnak valahol, akkor felismerik egymást. Ez pedig valószínűleg sokkal élethűbbé teszi majd a kalandot, hiszen emiatt tényleg úgy érezzük majd, hogy egy egész közösséggel állunk harcban.

Nektek hogy tetszik eddig a The Last of Us Part II?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)