Hirdetés

E3 2018 - Ellie lesz a The Last of Us Part II egyetlen irányítható karaktere

|

Már eddig is biztos volt, hogy a lány lesz a történet központi szereplője, de az is kiderült, hogy csak őt irányíthatjuk majd.

Hirdetés

A brutálisan hangulatos E3-es bemutató után egyre több fontos infó derül ki a Naughty Dog legújabb játékáról, a The Last of Us Part II-ről. Most például az, hogy kizárólag Ellie-t irányíthatjuk a történet során.

Hirdetés

Eredetileg egy interjú során a Naughty Dog nem akart konkrétumokról beszélni a főszereplőkkel kapcsolatban, de Neil Druckmann, a csapat kreatív igazgatója úgy gondolta, elejét veszi a találgatásoknak. Az E3 demóban csak Ellie-t láttuk akció közben, Joel csak említés szintjén szerepelt a trailerben is, így gyanítható volt a döntés. Druckmann kijelentése után most már viszont biztos, hogy a Part II-ben még Joel felett sem vehetjük át az irányítást.

Az eredeti Last of Usban nagyrészt Joellel harcoltunk, de - főleg a történet későbbi részeiben - Ellie-t is mozgathattuk. Kicsit így meglepő a döntés, de talán jobb is lesz a Part II idején már korosabb Joelnek, hogy pihenhet egy kicsit.

Ti örültök a Naughty Dog döntésének, hogy csak Ellie-t irányíthatjuk majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)