Hirdetés

The Last of Us Part II - durva lesz, ha ezt tényleg meglépi a Naughty Dog

|

A rajongók úgy gondolják, tudják, miért dühös Ellie, és nem nagyon örülnek az oknak.

Hirdetés

A hétvége legszebb pillanata volt, amikor láthattuk a The Last of Us Part II előzetesét. Tudjuk, hogy a játék még sokáig nem jön, Ellie lesz a főszereplő, és a gyűlöletet választották központi témának. A lány elég morcosan nézett, ez tény. Született egy teória, ami ha valódinak bizonyul, az egyik legfontosabb dolog lehet a játékkal kapcsolatban, ezért innentől csak saját felelősségre olvassatok tovább.

Az videóban főleg a már 19 éves Ellie-t láthattuk, aki egy hullákkal teli házban gitározik. Friss sebei vannak, vérzik a feje, tehát valószínűleg pillanatokkal korábban mészárolt le mindenkit, viszont lehet, hogy mindezt egyedül tette. Egy ponton Joel belép az ajtón, odasétál a szoba ajtajához, majd lezajlik kettejük között egy rövid diskurzus. Ellie azt mondja, mindenkit meg fog ölni. Valószínűleg a fireflyokra gondol, és lehet, hogy az első rész végén lezajlott események miatt ilyen dühös - de mi van akkor, ha más bőszítette fel ennyire? Mi van, ha épp Joel halála miatt akar bosszút állni? Nézzétek meg ismét a videót.

Oké, besétál, és nem csak az ajtóban jelenik meg hirtelen, de ezt lehet, hogy csak a nagyobb hatás érdekében tervezte így a Naughty Dog. Fura, ahogy eleve megjelenik, és az is, hogy az arcát nem mutatják. A párbeszéd szintén azt erősíti, hogy Ellie csak hallucinálja Joelt, és a gondolatait látjuk kivetülni.

A redditen pro és kontra megy a vita, egyesek szerint béna húzás lenne ez a fejlesztőktől, mások logikusnak tartják. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)