Hirdetés

The Last of Us Part II - Ellie társat is kap a játékban

|

Eddig úgy tűnik, hogy Ellie lesz a The Last of Us Part II egyetlen játszható karaktere, de ez cseppet sem jelenti azt, hogy végig egyedül marad útja során.

Hirdetés

Az már gondolom senkinek sem hat újdonságként, hogy a második The Last of Us játékban Ellie lesz a központi karakter, felette vehetjük át az irányítást, ahogy ez az első részben Joellel tettük. Nemrég azonban a Naughty Dog alelnöke, Neil Druckmann elárulta, hogy NPC társra azért érdemes lesz számítani. 

Hirdetés

Druckmann egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy az első epizódban Ellie még nagyrészt egy NPC volt, most pedig már a protagoista szerepét tölti be, korábbi játékaik fényében pedig nem alaptalanul számíthatunk majd arra, hogy valamiféle NPC most is társunkul szegődik annak ellenére, hogy az E3-as demóban nem mutatták meg őt. Druckmann arra is kitért, hogy az ilyen NPC-k esetében kiemelten fontos feladat az, hogy valós személyként kezeljék a karaktert, így érhetik el, hogy a szereplő valódi emberként viselkedjen, érdekes személyiséggel rendelkezzen vagy éppen hasznos cselekedeteivel előremozdítsa az eseményeket. 

A Naughty Dog csapatát ismerve ezekkel a szempontokkal ezúttal sem lehet gond. Ti milyen NPC-re számítotok, ki lehet szerintetek Ellie méltó társa? Lehetséges, hogy épp Joel lesz az? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)