Hirdetés

The Last of Us Part II és Horizon Zero Dawn - ezzel játszunk a hétvégén

|

Gondoskodott róla az időjárás, hogy ne nagyon legyen kedvünk kidugni az orrunkat a lakásból.

Hirdetés

Szédítő sebességgel terjed egy rejtélyes gombafertőzés a szerkesztőségünkben, az érintettek már csak nyugtalanító kattogással hajlamosak embertársaik tudtára adni, hogy ne zavarják őket, amikor épp egy korszakos élményt megtapasztalásának küszöbén állnak. Csak idő kérdése, hogy mindannyiunkra sor kerüljön.

Hirdetés

HP - Három perc elég volt, hogy visszarántson teljesen a Horzion Zero Dawn kiegészítője, amit annak idején félbehagytam. Teljesen beleszerettem megint a világba, a harc szinte tökéletes megvalósításába és az irányításba, elképesztően várom majd a PS5-ös folytatást. Sajnos a Frozen Wilds hamarabb véget ér majd, minthogy az megérkezzen, ilyen kegyetlen világban élünk.

Paca - Visszatérek a The Last of Us Part II-hoz, hogy kinyissam a ki nem nyitott széfeket, megtaláljam a meg nem talált gyűjtögetnivalókat, és megpróbáljam elkerülni, hogy az érzelmi hatások ismét elnyomjanak.

Szabi - Természetesen én is belenézek a játékba, amelynek már az első része is Elliesmerésre méltó volt és valószínűleg Joelleszek vele egy darabig. De az is lehet hogy idő előtt elragad a vén patás a vállalhatatlan szóviccekért, bedug a magamfajtának járó bugyorba a pokolban, ahol 0-24-ben Sas kabaré válogatást játszanak egy kiégett katódsugárcsöves tévén - így sohasem tudom meg, hogyan folytatódik a posztapokaliptikus kaland. 

- Miután egyre több ismerősömtől (még egy, a gaminggel csak érintőlegesen foglalkozó rokonomtól is) hallottam, hogy beszippantotta őket a Valorant, én is beadtam a derekam és letöltöttem a Riot Shooterét. A Rainbow Six után egyelőre elég szokatlan néhány mechanika, de az első pár kör egyáltalán nem vette el a kedvem a folytatástól.

Mooseman - Sajnos csak PlayStation 3-mal rendelkezem, szóval kimaradok a Last of Us folytatásából. Annyira nem is baj, mert most sem lesz sok időm a hétvégén, amit meg játékra tudok fordítani, az megy a Witcher 3-ba. Lassan, de azzal is ismét haladok. Még, ha naponta maximum 1-2 küldetést tudok csak megcsinálni.

Kivi - Ezen a hétvégén is visszatérek a Modern Warfare-hez, tovább pörgetem a legújabb szezon kihívásait. A The Last of Us Part II egyelőre várat magára, előtte még szeretnék időt szánni újból az első részre.

Csirke - A napokban valamilyen furcsa gondolattól vezérelve letöltöttem a Fortnite-ot, és meglehetősen élvezem. Elég sűrű lesz most a hétvégén, de ha jut rá egy kicsi időm, akkor valószínűleg ismét belenézek. 

Chava - Sikerült megáznom - ez elég könnyen begyűjthető achievement mostanában - és hogy még jobb legyen, alaposan meg is fáznom. Minden feltétel adott tehát ahhoz, hogy önsajnálatba ringassam magam a takaró alatt. Szörnyen nyűgös, komisz természetű beteg vagyok, nem tagadom. Játékhoz most se kedvem, se erőm, ezért inkább Harry Potter filmmaratont tartok.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)