Hirdetés

The Last of Us Part II - lassan lezárul a fejlesztés

|

Egy tweet szerint közel van már a meló vége, de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy hamarosan megjelenik a játék.

Hirdetés

A The Last of Us Part II társrendezője, Anthony Newman tweetelt ki egy posztot, miszerint segítséget keresnek a régóta várt PlayStation 4 cím lezárásához. Elsősorban közelharci animációk finomításához keresnek kollégát, de több pozícióra is várnak munkatársakat.

Hirdetés

Attól még, hogy a fejlesztés feltehetően a végéhez közelít (a színészek például már áprilisban leforgatták az utolsó jeleneteiket), a megjelenés még nincs olyan közel mint szeretnénk. Egy játéknál az utolsó fázisok is sokáig tartanak, és ha elkészül az aranylemez, még azután is több hetet kell majd várnunk.

Ettől függetlenül jó hír, hogy szépen halad a fejlesztés, és ha minden így megy tovább, akkor talán már nem is lesz lehetetlen az a sokak által jövendölt 2019-es megjelenési időszak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)