Hirdetés

The Last of Us Part II - a fejlesztők zárt ajtók mögött mutattak néhány dolgot a játékmenetből

|

Egy új gameplay videót láthattak a GameStop konferencia résztvevői a játékból, amit hamarosan a nagyközönség is megismerhet.

Hirdetés

A héten zajlik a GameStop konferencia, ahol a világszintű bolthálózat vezető beosztású alkalmazottai ismerkedhetnek meg rengeteg készülő projekttel. A szerencsés kiválasztottak most egy vadonatúj előzetest is láthattak a The Last of Us következő részéből, ami bemutatott néhány új játékmechanikát.

Hirdetés

Az egyik résztvevő a Twitteren osztotta meg, hogy lehetőségük volt néhány pillantást vetni a lopakodási rendszerre, illetve arra, hogyan használhatjuk fel a clickereket a saját javunkra. Elmondása szerint a gameplay teljes sötétségben játszódott, egyedül a tűzre és a lámpafényekre hagyatkozhatott a játékos. A színpadon egy időre feltűnt a Joel hangját adó Troy Baker is, de hogy pontosan miről mesélt a jelenlévőknek, az egyelőre nem derült ki.

Arra a kérdésre, hogy mikor láthatja a nagyközönség is a zárt ajtók mögött bemutatott játékmenetet, az alkotók azt felelték, hogy hamarosan. Az első játék megjelenésének évfordulóinak az Outbreak Day nevet adták a fejlesztők, ezekből a soron következő pedig szeptember 26-án lesz, remélhetőleg ekkor mi is megnézhetjük a az új mechanikákat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)