Hirdetés

The Last of Us Part II, Gears 5 és Control - ezzel játszunk a hétvégén

|

Aligha okozunk azzal meglepetést, hogy ismételten kedvenc hobbink mellett tesszük le a garast.

Hirdetés

Szerkesztőségünk tagjait az elmúlt hetek eseményei alapján három csoportra lehet osztani: az első már befejezte a Naughty Dog legújabb játékát, a második még javában élvezi az érzelmi hullámvasutat, amire felültették, a harmadik pedig épp arra készül, hogy felkeresse a posztapokaliptikus Seattle-t.

Hirdetés

mazur - Régi mulasztásomat pótoltam azzal, hogy LAN-partykat idéző hangulatban, Murtzy barátom játszós pincéjébe cigölt tévéken és Xboxokon folytattuk a Gears 5 kampányt kooperatív módban. Az első fejezet sem volt rossz (ahol annak idején félbehagytuk), de a másodikat talán most még jobban élveztük. Remélem, hogy a hétvégén sikerül haladni tovább, mert izgi nagyon - valószínűleg már csak online módon, messziről, de cserébe talán HP kolléga is csatlakozik majd vidám kompániánkhoz, és együtt lőhetjük a locust a s*ggükbe.

HP - Bevallom férfiasan, hogy amikor anno beletettem pár órát a God of Warba, akkor valamiért nem estem hasra az élménytől, nem tudtam fejben jól összekötni a régi játékokat a 2018-as újragondolt élménnyel. Azt is bevallom férfiasan, hogy tévedtem. Felmelegítettem az élményt, és most valamiért sokkal jobban ráéreztem a játékmenetre, a sztorira, egyszerűen imádom az egészet. Érdemes néha pihentetni az első benyomásokat, mert más életszakaszban ugyanaz az élmény egész másképp hathat.

Paca - Mivel 5990 Ft-ba kerül a PlayStation Store-ban, megvettem a Controlt, ezt próbálom majd ledarálni a hétvégén, és megtöröm némi Call of Duty: Warzone-nal, vagy kinyitok pár széfet, megkeresek néhány kártyát a The Last of Us Part II-ban.

Hunter - Nagyon sokáig távol tartottam magam a The Last of Ustól, mert egyszerűen nem az én stílusom. A sötét, valósághű dráma egy zombiapokalipszis utáni világban nagyjából leír mindent, amitől ásító rohamot kapok, de miután annyira megosztó lett a Part II, úgy döntöttem, hogy belenézek a szériába (minden fordulatot ismerek mindkét részből, de hozzáteszem, hogy nekem soha semmilyen élményemet nem rontották el spoilerek). Nagyjából most vagyok az első rész felénél, és imádom Ellie és Joel kapcsolatát. A játékmenettől még mindig a sikítófrász kerülget, de van egy olyan érzésem, hogy miután lepörög a stáblista (és a második rész) hálás leszek magamnak, hogy kiléptem a komfortzónámból.

Szabi - A The Last of Us Part II olyan hatással volt rám, hogy azután nagyon nehéz bármibe is belefogni, mert még mindig nem raktam teljesen a helyére magamban az élményt. Kicsit olyan érzésem van, hogy ezután kár bármibe belevágni, mert szinte borítékolhatóan nem tud majd ilyen élményt nyújtani. Ennek ellenére valószínűleg folytatom a Dragon Age: Inquisitiont, hogy kizökkentsem magam a töprengésből. 

Szada - Belekukkantok az ősszel érkező Spacebase Startopiába, ami a városépítő stratégiai játékok és a gazdasági szimulációk stílusjegyeit ötvözi valósidejű harcokkal és egy nagy adag humorral, szóval elméletben pontosan olyan elegy ez, amit imádnék, de kiderül majd élesben. 

Csirke - Kezdek egyre jobban rácsúszni a Fortnite-ra. Sosem gondoltam volna, de már előre várom az újabb és újabb heti kihívásokat, esténként pedig a feleségem is nagyon szereti nézni a meccseket. Teljesen bizonyos, hogy a hétvégén is szakítok majd rá időt.

Chava - Mielőtt belevágnék a The Last of Us Part II-ba, szeretném egy kicsit felfrissíteni az emlékeimet, ezért PS3 után PS4-en is végigjátszom az első részt. Remek alkalom arra, hogy kipipáljam az annak idején érthetetlen módon félbehagyott Left Behind kiegészítőt is.

Mooseman - Ezen a hétvégén sem jut sok idő játékra ugyan, de az üres perceket pár Gwent körrel fogom eltölteni. Az online kártyajátékok közül szerintem messze a legszimpatikusabb a CD Projekt a Witcher 3-ból elszabadult önálló játéka, sokkal felhasználóbarátabbnak is gondolom, mint a konkurens társait. Nem kell végignyomni egy szezont folyamatosan ahhoz, hogy meg legyenek a legjobb meta lapok, és ez önmagában szimpatikus.

Kivi - Ez a hétvége számomra leginkább tanulással fog telni, viszont kikapcsolódásképp néhány meccs Dota 2 azért belefér majd.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)