Hirdetés

A The Last of Us: Part II késése a Ghost of Tsushimára is kihathat

|

Egy szivárgás szerint a Tsushima is odébb kerül, hogy ne akadjon össze a The Last of Us: Part II megjelenésével.

Hirdetés

A Ghost of Tsushima az utolsó nagy PlayStation 4-exkluzív, aminek hivatalos forrásból nem ismerjük a megjelenési dátumát, de még azt sem, hogy nagyjából mikor érkezhet. Eredetileg az volt a szóbeszéd, hogy 2020. elején fogjuk megkapni, de most már ez a remény is szertefoszlott.

Hirdetés

Jason Schreier, az ipar egyik nagy tiszteletben álló újságírója úgy értesült, hogy a Ghost of Tsushima tervezett megjelenési dátumát is elhalasztották. Úgy tűnik, hogy a Sucker Punch Productionsnek nincs szüksége több időre a fejlesztéshez, de a The Last of Us: Part II csúsztatása miatt ezt is odébb kell tolni.

Mivel a PlayStation 5 a 2020-as év karácsonya környékén fog befutni, adná magát a lehetőség, hogy PS5-exkluzív vagy cross-gen címet csináljanak Tsushimából. A jelentés szerint szerencsére erről szó sincs, ez még mindig egy PS4-es játék lesz. Nem vagyunk teljesen boldogok, de jobb, hogy szusszanhatunk, mielőtt kéthavi fizetésünk egy-egy részét a Sonynak adjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)