Hirdetés

Kiszivárgott egy kis The Last of Us Part II gameplay egy nagyon érdekes új játékelemmel

|

Már ebben a rövidke videóban is bebizonyosodik, hogy a Naughty Dog csapata ezúttal sem adott alább a minőségből, és minden apró részletre odafigyeltek.

Hirdetés

Nemrég érkezett a szomorú hír, hogy a Sony és a Naughty Dog úgy döntött, a koronavírusra való tekintettel elnapolják a The Last of Us Part II megjelenését, ami rengeteg rajongót  (hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy mi nem vagyunk köztük) érintett érzékenyen. Most valahogy utat talált az internetre egy rövid videó, melyen a játékmenetet láthatjuk, ezzel egy kicsit vigasztalódhatunk. 

Hirdetés

A jelenet alig két perces, és Ellie-t követhetjük benne, ahogy egy egykori színház díszletei között felébred. Mikor felkel, hogy megkeresse barátait, átvág az épületen és a nézőtér sorai között talál egy gitárt; jól sejtitek, ezen játszhatunk majd. Persze sok játékban láthattuk, hogy a szereplő interakcióba léphet egy hangszerrel, de ez általában abból áll, hogy megnyomunk egy gombot, a karakter pedig elkezd játszani. Itt viszont valóban nekünk kell megszólaltatni a hangszert, amit kifejezetten érdekesen oldottak meg a fejlesztők; ide kattintva nézhetitek meg a jelenetet.

A DualShock 4 touchpadjét használva pengethetjük meg a húrokat, miközben egy tárcsán választhatjuk ki, hogy Ellie milyen akkordot fogjon le a gitár nyakán. Mindez persze elsőre egy apró kis érdekességnek tűnik, de aki játszott a Naughty Dog játékaival, az tudja, hogy azok tele vannak egy csomó ilyen apró játékmechanikával, amelyek segítségével egy sokkal színesebb, érdekesebb élményben lehet részünk.

Nem tudjuk, hogy ez enyhített vagy csak súlyosbított a szomorúságon, amiért a The Last of Us Part II  megjelenés bizonytalan ideig el lett halasztva, mi maradunk a keserédes állapotban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)