Hirdetés

The Last of Us Part II - Joel a második részben is fontos szerepet tölt be

|

Neil Druckmann elmondta, hogy az első rész két főszereplőjének kapcsolata átalakult, de Joel ettől még ott lesz az események sűrűjében.

Hirdetés

Joel és Ellie párosának története ez egyik legszívszorítóbb és legbensőségesebb "apa-gyerek" kapcsolat, amit videojátékokban valaha megjelenítettek. A szereplők az első rész eseményei alatt annyira a szívünkhöz nőttek, hogy mind aggódva vizsgálgattuk a trailereket, hogy felfedezzük-e bennük Joel nyomát, aki először csak a legutóbbi előzetesben tűnt fel. A Naughty Dog vezető fejlesztője szerint nem kell aggódjunk, itt is fontos szerep jut majd a meggyötört férfinak.

Hirdetés

Druckmann elmondta, hogy az első rész óta Ellie felnőtt, ami miatt a Joelhez fűződő viszonya teljesen megváltozott, de ez nem jelenti azt, hogy kettejük kapcsolata ne lenne a következő részben is meghatározó fontosságú:

"Kettejük kapcsolata feszült. Egyrészt azért, mert hát a tinédzserek így viselkednek, másrészt viszont a közös történetük miatt. Ez az, amiért nem nagyon láthatjátok őket együtt. A The Last of Us egy jó része ennek a duónak a dinamikájáról szól. Úgy gondolom, hogy Joel egy nagyon fontos szerepet játszik ebben a játékban is."

Azt is hozzáfűzte, hogy az Ellie és a Dina között kibontakozó románcnak is nagyon fontos szerepe lesz, ami csak még komplexebbé teszi a karakterek között húzódó érzelmi viszonyokat. A nemrég bemutatott demó azt sejteti, hogy Dinát valami baj éri majd, emiatt kezdődik meg Ellie bosszúhadjárata, de furcsa lenne a stúdiótól, ha már ennyivel a megjelenés előtt konkrét utalásokat tennének a cselekmény fontos fordulópontjaira. Mindenesetre mi izgatottan várjuk, hogy újra megtapasztalhassuk a Naughty Dog páratlan történetmesélését, ezúttal a The Last of Us Part II-ben, ami február 21-én landol a boltokban. Még sorsoljuk, hogy melyikünk tud majd akkor szabadságot kivenni, de van egy olyan érzésünk, hogy páraknak előre láthatóan súlyos hasmenése vagy hirtelen megfázása lesz azon a héten...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)