Hirdetés

The Last of Us Part II - pár héten belül többet fogunk tudni róla

|

Két hét múlva lesz egy sajtóesemény, ahol bizonyára fontos infókat osztanak majd meg a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Az őszi szezonban a Death Stranding fogja boldoggá tenni mind a PS4-tulajokat, mind a Sonyt, de a múltban több jel mutatott arra, hogy 2020 tavaszán, jó eséllyel februárban megérkezik a The Last of Us Part II, ami, mivel a Naughty Dog csinálja, könnyen ott lehet az év legjobbjai között.

Hirdetés

Fájóan keveset tudunk róla, de ez nagyon hamar megváltozhat. Szeptember 24-én Los Angelesben szerveznek egy eseményt a sajtó képviselőinek, ami azt jelenti, hogy a következő napokban hallani fogunk pár friss infót a játékról. Az sem kizárt, hogy új trailer érkezik nemsokára. Ha már összetrombitálják a népet, talán nem csak mutogatni fogják nekik a The Last of Us Part II-t, hanem remélhetőleg ki is próbálhatják.

Ahogy bármi kiderül, szólni fogunk azonnal. Legutóbb augusztusban, a GameStop konferenciáján mutatták meg a bolthálózat dolgozóinak a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)