Hirdetés

The Last of Us Part II - egyre több jel utal arra, hogy télen játszhatunk majd vele

|

Sajnos 2019-es megjelenéssel már nem számolhatunk, de nagyon jól indulhat 2020.

Hirdetés

Ha a Sony nem hagyja ki az E3-at, talán már nem kellene pletykákból, találgatásokból és elszólásokból kikövetkeztetnünk a The Last of Us Part II megjelenési dátumát, de kár ezen rágódni. Bármely nap alkalmas a bejelentésre, mi tudunk várni.

Hirdetés

A kiadó következő nagy exkluzívja (a MediEvil remake után, melyről persze nem feledkezhetünk meg) a Death Stranding lesz, ami november 8-án kerül a boltok polcaira. Augusztus és szeptember már most nagyon sűrűnek tűnik, és még nem teljes az őszi szezon felhozatala, ezért nem is bánjuk, ha egy picit többet kell várnunk a Naughty Dog újdonságára. Miután nemrégiben a Kotaku újságírója, Jason Schreier megszellőztette, hogy valószínűleg 2020 februárjára tervezik a megjelenést, a ResetErán Daniel Ahmad videojátékokkal foglalkozó elemző is megerősítette ezt. Sokkal érdekesebb viszont az, hogy az Ellie-t alakító Ashley Johnson egy interjúban majdnem elszólta magát. Ha 1:07:00-hoz tekertek az alábbi videóban, hallhatjátok az "I think it's coming out feh..." ("Azt hiszem, feh..-ban jelenik meg") mondatot, aminek végén a "feh" valószínűleg "február" lett volna, csak még időben kapcsolt, vagy elnyomta a beszélgetőtársa. Érdemes azért tudni, hogy Instagramon egy kommentben megjegyezte, állandóan február 31-et meg október 32-t válaszol, ha felteszik neki a kérdést.

Szóval tegyetek félre fehig, meg írjátok fel ceruzával, vágjátok a csíkot, pörgessétek újra az első részt, ahogy tetszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)