Hirdetés

The Last of Us Part II - ismét a megjelenésről pletykálnak, 4 kiadásban érkezhet

|

Hivatalos információkat még mindig nem kaptunk, de megint akadnak olyan források, amelyek talán tudni vélnek egy-két apróságot.

Hirdetés

A Sony és a Naughty Dog továbbra is nagyon titkolózik a The Last of Us folytatása kapcsán, így a rajongóknak be kell érniük az innen-onnan érkező pletykákkal és félmondatokkal. A most felröppent infók is tulajdonképpen csak találgatások, de egész jól hangzanak.

Hirdetés

Korábban már szóba került, hogy 2020 februárjában már megkapjuk a The Last of Us Part II-t, és úgy tűnik, hogy a Niko Partners egyik elemzője, ZhugeEX is ezt az időpontot tartja a legvalószínűbbnek. Szerinte ráadásul négy különböző formában fog megérkezni a játék, így a standard, a speciális és a gyűjtői változatok mellett jön még egy Ellie kiadás is.

A különböző változatokra vonatkozó infó egyébként az A9VG oldaláról származik, de azt nem tudtuk meg, mi minden lesz az egyes csomagokban. Értelemszerűen ezek csak pletykák, viszont egyre biztosabbnak tűnik, hogy 2020 elején már tényleg visszatérhetünk a posztapokaliptikus világba.

Szerintetek mikor fog megjelenni a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)