Hirdetés

The Last of Us Part II - ha megkérdezed, mikor jön, 5 percet tolnak a megjelenésen

|

A játék rendezőjének kicsit elege van már abból, hogy a megjelenéssel zaklatják.

Hirdetés

Nyilván rengeteg embert érdekel, hogy vajon mikor jelenik meg a The Last of Us Part II, és biztosak vagyunk abban, hogy a Naughty Dog gőzerővel dolgozik azon, hogy a lehető leghamarabb kézbe vehessük a játékot, de ha folyamatosan a nyakukra járunk, az nem könnyíti meg a dolgukat.

Hirdetés

A játékot rendező Neil Druckmannek is elege van már az ilyen jellegű kérdésekből, úgyhogy ki is írta Twitterre, hogy ha bárki megkérdezi, hogy "de mikor jön?!", akkor 5 perccel eltolják a megjelenést.

Természetesen már a bejegyzés alatt annyian megkérdezték, hogy ha tényleg így lenne, egy hetet máris csúsztatni kellene a játékon. Mi inkább várunk türelemmel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)