Hirdetés

The Last of Us Part II - másfélszer akkora lesz, mint az előző játék

|

Egy szinte minden értelemben tartalmasabb játékra számíthatunk.

Hirdetés

Már csak februárig kell kibírnunk, hogy megtudjuk, hogyan folytatódik Ellie és Joel története, tényleg azért dühös-e Ellie, amiért a legutóbbi trailer után hisszük, hogy dühös lehet, és egyáltalán mi a helyzet a világban, amiből nem hogy eltűntek a karfiolfejű zombik (oké, clickerek, és remélem, kattogóknak fordítják majd a magyar feliratban), hanem új típusok jelentek meg.

Hirdetés

A Naughty Dog is nagyon izgatott már. Halley Gross, az egyik író a Gamer Braves-nek elmondta, nagyjából 50%-kal nagyobb lesz a Part II az első résznél, és nem csak hosszában, hanem a bejárható területek méretét, az átvezetők hosszát, a karakterek és animációk számát, valamint a közelharci rendszert tekintve is. A nagyobb nem mindig jobb, de bízunk a fejlesztőcsapatban, és abban, hogy nem nyújtják a játékot fölöslegesen; nem szokásuk ilyet tenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)