Hirdetés

The Last of Us: Part II - amikor még a röfögés is valósághű

|

Disznóság lenne nem megemlékezni a The Last of Us: Part II legújabb karakteréről, aki még Troy Bakert is háttérbe szorította népszerűségével a Naughty Dog stúdiójában.

Hirdetés

Sokan hiányolták a The Last of Us Part II-t az E3-ról, de Neil Druckmann szerint jó oka volt annak, hogy nem láthattuk Joel és Ellie kalandjainak folytatását az expón, hiszen most teljes egészében az Uncharted: The Lost Legacy-re szeretnének fókuszálni. És még valamire. 

Hirdetés

A Naughty Dog talán belefáradt abba, hogy méltatlanul kevés munkát bíznak az állatszínészekre vagy megelégelték, hogy még nem hallottak egyetlen videojátékban sem igazán hiteles röfögést, mindazonáltal a The Last of Us: Part II-ben nem csupán arra figyelnek gondosan, hogy Troy Baker és Ashley Johnson hozzák a kötelezőt Joel és Ellie megszólaltatásakor, de láthatóan azt is szem előtt tartják, hogy a malackák hitelesek legyenek. Legalábbis ez derül ki azokból a Twitter-üzenetekből, amiket Druckmann és a játék írója, Halley Gross megmutattak:

Persze az is lehet, hogy csak megvicceltek minket, de mi inkább abban a tudatban hajtjuk mosolyogva álomra a fejünket, hogy léteznek motion capture-t viselő malacok. Jobb ez így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)