Hirdetés

The Last of Us Part II - nem lesz benne multiplayer?

|

Ettől persze még valószínűleg nem fogjuk kevésbé imádni.

Hirdetés

Amikor arról beszélünk, mennyire fantasztikus játék a The Last of Us, a többjátékos mód nem feltétlenül jön szóba. Ettől függetlenül ott volt a kompetitív túlélős játékmód, amit egész sokan szerettek, és azt várták, hogy valamilyen formában a második részben is szerephez jut.

Hirdetés

A Naughty Dog egyelőre semmit nem erősített meg, de néhányan észrevették, hogy a Days of Play során eladott akciós PS4-ek dobozán szerepel, hogy a The Last of Us Part II nem támogatja az online multiplayert.

Lehet, hogy a felirat teljesen véletlenül került oda, és mivel sem a Sony, sem a stúdió nem kommentálta még a dolgot, egyelőre az a biztos, ha pletykaként kezeljük az egészet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)