Hirdetés

The Last of Us Part II - nem lesz benne multi

|

A Naughty Dog a korábbi tervekkel ellentétben most csak az egyjátékos élmény tökéletesítésére fordít energiát.

Hirdetés

Az első The Last of Us-ban a sztorit és az egyjátékos kampányt szerettük igazán, de a többjátékos mód sem volt rossz, pláne úgy, hogy a Naughty Dog a megjelenést követően is aktívan fogalkozott vele.

Hirdetés

Na, ilyen itt nem lesz. A játék vezető dizájnere, Emilia Schatz elmondta, hogy ezúttal az egyjátékos élményre koncentrálnak, majd ezt a Sony is megerősítette a USGamernek, sőt, még júniusban, a Days of Play alkalmából kiadott különleges PS4 dobozán is szerepelt ez az infó. Ugyanakkor az is tény, hogy januárban még olyan embereket kerestek, akik a többjátékos módhoz készülő megvásárolható cuccok fejlesztésében segítenek.

Hogy aztán később, DLC-vel berakják-e a Factionst, azt nem tudni, de megelégszünk egy jó kampánnyal is. Így is hatalmas lesz a játék, két lemezen terpeszkedik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)