Hirdetés

The Last of Us: Part II - testre szabható karakterekkel jön a multiplayer

|

Végre elejtettek néhány infómorzsát a fejlesztők az egyik legjobban várt játékról.

Hirdetés

Miután a tavalyi E3-on láttunk egy combosabb részletet a The Last of Us: Part II-ből, a Naughty Dog szinte teljesen elzárta a hírcsapokat. Mostanáig.

Hirdetés

Na jó, most sem valami nagy bejelentést tettek, csak megnyitottak néhány pozíciót a stúdiónál. Többek közt a The Last of Us: Part II multijához keresnek szerverprogramozót. A leírás szerint a többjátékos módban szerezhetünk különféle jutalmakat, a shopban vásárolható dolgokon keresztül pedig testre szabhatjuk a karakterünket.

Nagyon a hír egyik részén sem lepődtünk meg, hiszen már a The Last of Usban is volt multi, az Uncharted 4-ben pedig testre szabhattuk a karakterünket, szóval várható volt, hogy valami ilyesmit most is becsempésznek, a pozíció leírásából azonban olybá tűnik, hogy a csapat hosszú távra tervez, és nem akarják valami nagyon béna, beerőltetett móddal kiszúrni a játékosok szemét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)