Hirdetés

The Last of Us Part II - a Naughty Dog csak félretette a multit, nem kukázta

|

A fejlesztőcsapat nyilatkozata alapján a játékban valóban nem lesz megtalálható a Factions mód, de önállóan elérhetővé tehetik a közeljövőben.

Hirdetés

Tegnap, egy interjú során feltett kérdésből tudtuk meg, hogy a The Last of Us Part II elődjével ellentétben nem tartalmaz majd többjátékos módot, amit a fejlesztők azzal indokoltak, hogy minden figyelmüket az egyjátékos élmény tökéletesítésére fordították. A játéknak még így is két lemez kell, hogy kényelmesen elférjen.

Hirdetés

Ma a Naughty Dog kiadott egy közleményt, hogy tisztázza a helyzetet. Megerősítették, hogy valóban kimarad a Factions, viszont ennek az az oka, hogy abban a koncepcióban, amit a csapat kitalált, nem lehet pusztán egy másik játék kiegészítő módja. Akkorára hízott  a projekt, hogy inkább különszedték a The Last of Us Part II-tól, és ha nem is most, idővel láthatjuk majd, mit alkottak. Az, hogy milyen formában adják ki, free-to-play játék lesz-e vagy DLC, esetleg egy fizetős, önálló cím, még a jövő kérdése, egyelőre továbbra is a TLoUP2 befejezése élvez fókuszt.

A napokban megtudtuk, hogy a játék magyar felirattal érkezik 2020. február 21-én, természetesen kizárólag PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)