Hirdetés

A The Last of Us Part II is megjelenhet PC-re?

|

A Naughty Dog egy szimpla álláshirdetése elég volt ahhoz, hogy beinduljanak a találgatások.

Hirdetés

Az utóbbi években egyértelműen a kiváló PlayStation 4-exkluzívok voltak a Sony erősségei, de a közeljövőben egyre több ilyen alkotás válhat multiplatform címmé. Például az már tuti, hogy a Death Stranding PC-re is meg fog jelenni, és egyre biztosabbnak tűnik az is, hogy a Horizon Zero Dawn és a Dreams is követi majd valamikor.

Hirdetés

Ezúttal pedig a The Last of Us Part II kapcsán merült fel egy esetleges PC-s port lehetősége. A Naughty Dog ugyanis egy olyan programozót keres a játékot készítő brigádjába, aki kényelmesen mozog az olyan, jelenleg használatos GPU architektúrák világában, mint az AMD GCN vagy az NVIDIA CUDA. Emellett elvárás még a DirectX 12-vel, Vulkannal vagy más modern API-val, valamint konzolos vagy PC-s programozással kapcsolatos tapasztalat.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy már készíthetjük is elő a helyet PC-nken a The Last of Us folytatásának, de azért nem árthat készülni erre, hátha végül úgy alakul, hogy nem csak egyetlen platformon élvezhetjük majd Ellie vadonatúj kalandját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)