Hirdetés

És azt tudtad, hogy ma van a világvége évfordulója?

|

A Sony negyedik alkalommal rendezi meg a The Last of Us világvégének születésnapját, az Outbreak Day csodás ajándékokat jelent.

Hirdetés

Sajnos elég ritkán jön új információ a Naughty Dog következő alkotásáról, ám ettől függetlenül a The Last of Us fontos helyet foglal el a Sony kínálatában, és a srácok rendszerint meg is emlékeznek a játékban történt egyik fontos eseményről. Ráadásul még a játékosok is jól járnak.

Hirdetés

Az évente megrendezésre kerülő Outbreak Day a The Last of Us saját ünnepe, sőt, még a dátum is jelképes, ugyanis a játékban ezen a napon tört ki a pusztító vírusjárvány (2013. szeptember 26-án). Az esemény alkalmából a Sony hozott nekünk néhány új merchandise-cuccot, amik mind a második részhez kapcsolódnak (ezeket egyelőre itt nálunk csak csodálni lehet). A poszter és a póló mellé viszont érkezett egy vadonatúj PS4-téma is, amit mindenki ingyen bezsebelhet a PlayStation Store-ból október 3-ig.

További részleteket a Sony hivatalos bejegyzésében olvashattok.

Nem rossz, de egy The Last of Us: Part II trailernek még jobban örültünk volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)