Hirdetés

Sokaknak már a hónap végén lehetőségük nyílik kipróbálni a The Last of Us Part II-t

|

A bejelentés mellé pedig kaptunk néhány ingyenes jóságot is, amelyekre kifejezetten ajánlott lecsapniuk a rajongóknak.

Hirdetés

Már most nagyon ígéretesnek tűnik a The Last of Us Part II, ami az eddig látottak alapján még az elődjénél is durvább témákat boncolgat majd. Sajnos a megjelenés át lett rakva május végére, ám néhány szerencsés nemsokára kap egy kis ízelítőt a posztapokaliptikus kalandból.

Hirdetés

A Naughty Dog bejelentette, hogy a február 27. és március 1. között esedékes PAX East 2020-on próbálhatják ki a rajongók először a The Last of Us Part II-t. Némileg érthető is, hogy a csapat pont erre az eseményre viszi ki a demóját, ugyanis a The Last of Us legelőször a hét évvel ezelőtti, 2013-as PAX Easten volt kipróbálható. A második rész egyórás próbaverziója a Patrol nevet viseli, és a játék egy olyan korai szakaszát tárja elénk, amelyben Ellie és Dina elhagyják Jacksont, hogy megtisztítsák a környéket a fertőzöttektől.

Emellett bejelentésre került még egy vadonatúj Ellie szobor, aminek minden gyűjtő kollekciójában ékes helye lehet. A fejlesztők a Dark Horse-szal együtt készítették el a nagyjából 20 centis alkotást, ami machetével a kezében, harcra készen ábrázolja a fiatal hősnőt.

Ráadásul még nem ért véget az újdonságok listája, mivel kaptunk két menő művészi rajzot, amelyek Ellie útjának két oldalát, egy békésebbet, valamint egy nem annyira kellemeset tár elénk. Mindkettő tökéletes lehet háttérképnek. Íme az egyik.

Itt pedig a másik.

Egy új, ingyenesen beszerezhető dinamikus témának köszönhetően pedig felkészíthetjük PS4-ünket is a játék érkezésére. Ezt a kódot felhasználva csaphattok le rá: 9DEK-PKNG-N445

A The Last of Us Part II május 29-én fut be PlayStation 4-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)