Hirdetés

The Last of Us Part II, Persona 3 Portable és A Plague Tale: Innocence - ezzel játszunk a hétvégén

|

Választhatunk a gombafertőzéssel súlyosbított posztapokalipszis és a középkori pestisjárvány, valamint tengernyi patkány között, de akár vissza is ülhetünk az iskolapadba.

Hirdetés

Rettenetesen várjuk már 2023 első igazán érdekes újdonságait, ám amíg befutnak, kedvünkre kísérletezhetünk olyan címekkel is, amelyekre máskor talán rá sem néznénk, hogy ne csak az elmaradásainkat pótolgassuk. Továbbá az is teljesen védhető álláspont, ha valaki inkább kikapcsolja a gamerüzemmódot, és mással üti agyon az időt. Senkit sem ítélünk el ezért, legfeljebb szúrós tekintettel méregetjük.

HP - Teljesen véletlenül botlottam bele a Heaven Dust című játékba. A One Gruel Studio fejlesztette, gyakorlatilag izometrikus, rajzfilmes hatású Resident Evil, szerelmeslevél a klasszikus túlélőhorror műfajnak, így nem csoda, hogy 20 másodperc alatt kattantam rá. Pofátlan lopás a Capcom klasszikusát megidézve, pont ezért szerethető azok számára, akiknek annak idején sokat jelentett a limitált erőforrás-menedzsmenttel és fejtörőkkel tarkított zombihentelő játékmenet. Ha te ilyen vagy, tegyél vele egy próbát, van második része is, ám az már csak PC-re és Nintendo Switchre jelent meg. De kénytelen leszek végigvinni azt is, már most látom.

Hirdetés

Paca - Újratelepítettem a négyéves MacBook Prómon titokban megbújó Windowst, letöltöttem pár játékot a Game Pass kínálatából, és próbálom feszegetni az alapvetően nem játékra kitalált és egyre korosodóbb gép határait. A Metal Hellsinger és a Chivalry 2 elfogadhatóan futnak, az Age of Empires IV-et viszont már nem bírja el, de az eleve úgy is indul, hogy jelzi, valami ósdi AMD drivert használok (nincs frissebb), úgyhogy bajok lesznek. Hát, vannak.

Csirke - Nem tudok friss vagy izgalmas hírekkel szolgálni, továbbra is a Grounded pörög, most kezdem el épp felfedezni az udvar északi részét. Amíg nem futnak be a fontosabb tesztkulcsok, valószínűleg marad is a Grounded, teljesen beleszerettem a játékba.

Szada - Ahogy a legutóbb írtam, elkezdtem játszani az A Plague Tale: Innocence-szel, és egészen addig ez lesz a program a szabadidőmben, amíg nem sikerül a végére érnem, hogy nekiugorhassak a folytatásnak, az A Plague Tale: Requiemnek is. Egészen elképesztő, hogy az Asobo Studio milyen atmoszférát tudott teremteni, milyen minőséget rakott le elénk az asztalra szűkös büdzséből, az pedig még figyelemre méltóbb, hogy Amicia és Hugo kapcsolatát milyen érzelmes és izgalmas pillanatokon keresztül mélyítik el egyre jobban. Minden tiszteletem a stúdióé. 

Zs - A Hogwarts Legacy érkezéséig behúztam a játékféket, úgyhogy a hétvégi szabadidőmorzsáimat a Netflix fogja felcsipegetni, méghozzá a Totenfrau (Woman of the Dead) című osztrák-német thrillersorozattal. Eddig másfél részt gyűrtem le a hatból, ami alapján jó cuccnak tűnik, de ha később ellaposodna, akkor is elviszik a hátukon a csodás hegyvidéki felvételek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hunter - Megjött a Persona 3 Portable portja, így én iskolába fogok járni, együtt lógok majd a haverokkal, és démonokat gyilkolok le a barátság erejével. Két játékbeli nap között azért benézek majd a Final Fantasy XIV-be is mert most vettem egy új házat, és bizony dekorálnom, valamint kertészkednem is kell.

MattMadzz - A hétvégén valószínűleg végre befejezem a The Last of Us Part II történetét, ha pedig emellett marad időm játszani, akkor sanszos, hogy a League of Legends új szezonját is kipróbálom. Amennyire fel voltam hype-olva, annyira hidegen hagy eddig a frissítés.

Chava - Végül mégsem fogadtam meg a saját tanácsomat, és csak nekimentem újra - remélhetőleg most már utoljára - a Marvel's Avengersnek. Kizárólag a kampányok érdekelnek, az öncélú és lélekölő grindolást meghagyom azoknak, akik tudják értékelni az ilyesmit.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)