Hirdetés

The Last of Us Part II - senki sincs biztonságban

|

Vajon elveszítjük-e Joelt vagy Ellie-t a folytatásban? Neil Druckmann szerint erre minden esély megvan.

Hirdetés

A PlayStation Experience 2017 egy izgalmas esemény volt a Sony rajongóknak. Az előadások sorába a Naughty Dog is beállt, akik természetesen a The Last of Us Part II-ről is meséltek egy kicsit. A játék írója/rendezője, Neil Druckmann meglehetősen baljós kijelentéseket tett.

Hirdetés

Neil elárulta, hogy senki sincs biztonságban a főbb karakterek közül, bárkit elveszíthetünk majd a sztori során.

"Egyszer mindenki meghal. A játékban komoly tétek forognak kockán, ami miatt szeretnénk, ha éreznék a játékosok, hogy itt senki sincs biztonságban. Még Joel és Ellie sem."

Az első epizód témája a szeretet volt, a folytatásnak pedig minden jel szerint a gyűlölet lesz. Ez olyannyira igaz, hogy Neil Druckmann szerint egyáltalán nem biztos az, hogy az első rész rajongói szeretni fogják a másodikat.

A fejlesztők elmondták, hogy a játék jelenleg 50-60 százaléka van kész, a további részletekről pedig majd a 2018-as E3-on beszélnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)