Hirdetés

Automatikusan visszakapja a pénzét a The Last of Us Part II összes előrendelője

|

Ha esetleg már ti is beruháztatok a Naughty Dog játékára, akkor a világon semmit sem kell tennetek, visszautalják nektek a pénzeteket.

Hirdetés

Mint ismeretes, a Sony végül határozatlan ideig elhalasztotta a The Last of Us Part II és az Iron Man VR megjelenését, mivel nem tudták garantálni, hogy az egész világot időben lefedhetik a két játék dobozos verzióival. Nyilván ez az egyébként teljesen érthető döntés nem nyerte el a digitális előrendelők tetszését, de legalább annyi bizonyos, hogy a pénzük miatt nem kell aggódniuk. 

Hirdetés

A The Last of Us Part II és az Iron Man VR is eltűnt a bejelentést követően a PlayStation Store-ból, tehát új előrendeléseket már nem lehetséges rájuk leadni. A kialakult helyzet értelemszerűen cseppet sem kedvez azoknak, akik korábban beruháztak már valamelyik játékra, a Sony azonban mindenkit biztosított arról, hogy az eddigi előrendelők kivétel nélkül visszakapják a befizetett összeget mindkét cím esetében. Ezért ráadásul semmit sem kell tenni, nem kell valamiféle kérelmet benyújtani, a visszautalások automatikusan történnek. 

Egyrészt dicséretes ez a megoldás, másfelől viszont sajnos azt mutatja, hogy egyelőre még tényleg nem lehet tudni, mikor jelenhet meg végül a The Last of Us Part II és az Iron Man VR. Mindenesetre amíg várunk az új The Last of Us érkezésére, bőven van idő kitölteni az első részhez kapcsolódó kvízünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)