Hirdetés

Reagált a Naughty Dog a kiszivárgott The Last of Us Part II spoilerekre

|

Mindenkit arra kérnek, hogy próbálja elkerülni a spoilereket, és más meglepetését se rontsa el.

Hirdetés

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy temérdek The Last of Us Part II spoiler látott napvilágot, amelyek hitelességéhez nem sok kétség férhetett, mivel konkrét videóanyagokról van szó, nem csak kósza pletykákról. Nos, ha valakinek mégis kétsége volt az idő előtt napvilágot látott anyagot eredetisége kapcsán, annak még egyértelműbbé teheti a dolgot a Naughty Dog hivatalos nyilatkozata. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat ugyanis a Twitteren kommentálta a sajnálatos szivárgást. Úgy fogalmaztak, hogy tudják, az elmúlt napok milyen nehezek voltak a rajongók számára, ők is hasonlóképp éreznek. Csalódottságukat fejezték ki amiatt, hogy kikerültek az anyagokat (tehát tényleg valódi spoilerekkről, igazi pre-release videókról van szó). Mindenki arra kérnek, hogy próbálja elkerülni a spoilereket (ez mondjuk nem könnyű, ha a világszőttesen barangol az ember), és persze másoknak se rontsa el a meglepetést. Soraikat azzal zárták, hogy dacára annak bármit is látunk és hallunk, szerintük bizony megéri a várakozást a végső élmény, amit játékuk nyújtani képes.

Eddig még sosem kellett csalódnunk a Naughty Dog csapatában, így bízunk benne, tényleg megéri várni a The Last of Us Part II-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)