Hirdetés

PlayStation Now - 11 000 lesz a The Last of Us PS4-en?

|

Új koncepcióképpel frissült a PlayStation Now honlapja, amelyről leolvasható több digitális játék ára is. Mi félünk.

Hirdetés

Mióta a Sony a CES 2014-en bejelentette, hogy a Gaikai streamelős szolgáltatását PlayStation Now néven indítja útnak, majd nem sokkal később láthattuk azt is, hogy miképpen fut egy PlayStation 3-as játék élesben a szolgáltatással, nagyot dobbant a szívünk. Az is jól hangzott, hogy már egy 5 megás internetkapcsolat is elég a boldogsághoz, majd sorra jöttek a lelombozó pletykák. Ezekből kaptunk most egy újabbat.

Habár elsősorban helykitöltő szereppel bíró dizájnelemről van szó, a Gaikai honlapjának idővonalán feltűnt (az utolsó elem) alábbi fotóról leolvasható, hogy milyen összegről beszélhetünk a The Last of Us, az Uncharted 3: Drake's Deception vagy éppen a Far Cry 3 játékok esetében a PlayStation Now szolgáltatásában.

Míg az Uncharted 3 5.99 dolláros (~1340 forintos), illetve a Far Cry 3 4.99 dolláros (~1117 forintos) árcédulája pénztárcabarátnak tűnik, addig a The Last of Us 49.99 dollárra (~11200 forintra) belőtt értékét egy kis túlzásnak érezzük. Már ha igaz, hiszen semmi sem garantálja, hogy a valós adatok olvashatóak le a képről.

Várjuk a hivatalos megerősítést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)