Hirdetés

The Last of Us: Remastered - 60 fps-sel fut majd, így az igazi

|

A Naughty Dog egyre többet emlegeti a 60 fps-t. A The Last of Us Remastered nemcsak 1080p-ben, de 60fps-sel is érkezik majd.

Hirdetés

A The Last of Us Remastered ugyan csak egy felturbózott változata a tavalyi év zseniális PlayStation 3-exkluzív játékának, de mégis úgy várjuk, mintha egy új IP lenne.

Pedig erről nincsen szó. A The Last of Us Remastered tartalmazza majd a játékhoz eddig kiadott DLC-ket, de ezek felett csak grafikai és technikai újításokat tartalmaz majd a PlayStation 4-es verzió. Aztán már korábban is tudtuk, hogy a játék 1080p-s felbontásban érkezik, de most úgy tűnik, hogy a Naughty Dog azt is megerősítette, hogy 60 képkockára számíthatunk másodpercenként.

Kurt Margenau, a stúdió egyik dizájneréből például hívőt csinált az élmény.

Ezt egyébként a játék rendezője, Bruce Straley miatt írta, aki korábban azt tweetelte, hogy "60 fps-sel álmodott", amire a kreatív vezető, Neil Druckmann azt válaszolta, hogy "mi lenne ha azt mondanám, hogy nem álom volt?". 

Hivatalos bejelentés még nem történt, de nagyon úgy áll a helyzet, hogy a PS4-es The Last of Us nemcsak 1080p-ben de 60 fps-sel is súlyosbítva érkezik meg hozzánk július végén. Na, csak ki lehet sajtolni ezt a PS4-ből. Lássuk a többi fejlesztőt.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)