Hirdetés

The Last of Us Remastered - tengernyi extra a többjátékos módhoz

|

Rengeteg tartalom érkezik a The Last of Us Remasteredhez, ami még színesebbé teszi majd az egyébként sem unalmas multit.

Hirdetés

Bár a The Last of Us Remastered újrajátszhatósági faktora a sztoriból adódóan nem kifejezetten magas, a zseniális többjátékos móddal a Naughty Dognak sikerült elérnie, hogy a kampány után még rengeteg órát beleöljünk a játékba.

A kifejezetten izgalmas csatákat most megpróbálják még izgalmasabbá és változatosabbá tenni, ehhez pedig rengeteg fegyvert és egyéb izgalmas kiegészítőt kapunk. A 3 eurós Tactical Weapons Bundle az alábbi fegyvereket tartalmazza: Shotgun, Burst Pistol, Frontier Rifle, Crossbow. Ezekhez egyébként külön-külön is hozzájuthatunk, darabonként egy dollárért.

 

A Risk Management Survival Skills Bundle 5 képességet tartalmaz (Lone Wolf, Second Chance, Jack of All Trades, Lucky Break, Lethal Efficiency), az egész csomagot 4, az egyes darabokat 1-1 euróért szerezhetjük be. A Misfit Head Item Bundle maszkokat és kalapokat tartalmaz (Viking Hat, Plague Mask, Smiley Mask, Outlaw Mask, Ski Goggles, Broken Gas Mask, Ballistic Helmet, Urban Camo Helmet), a teljes csomag ára pedig 7 euró. Itt az egyes darabok ára eltérő, a Plague Mask azonban csak és kizárólag a csomaggal együtt jár. Kapunk még két, gesztusokat és mozdulatokat tartalmazó csomagot is, ezek 2,5 eurót kóstálnak.

A csomagok ma (december 10.) válnak elérhetővé Európában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)