Hirdetés

The Last of Us: Remastered - lehet, hogy olcsóbb lesz, ha megvan az eredeti

|

A Sony azt vizsgálja, hogy milyen módon adhatná olcsóbban a The Last of Us PS4-es verzióját azoknak, akiknek PS3-ra már megvan a játék.

Hirdetés

A The Last of Us: Remastered az eredeti PlayStation 3-as sikerjáték jócskán feljavított változata lesz, ami csak PlayStation 4-re jelenik meg. De mi lesz azokkal, akiknek megvan az eredeti játék, de szeretnék jobb minőségben is végigjátszani?

Az európai PlayStation Blogon egy felhasználó kérdezett rá erre a Sonynál. A hivatalos álláspont szerint a cég "vizsgálja" azokat a lehetőségeket, amikkel akcióssá tehetik a The Last of Us: Remastered-öt azok számára, akiknek mind a The Last of Us, mind pedig a Season Pass a birtokukban van.

Ez egy jó hír, hiszen azok, akik frissítettek PlayStation 4-re és újra végigjátszanák a játékot 1080p-ben, nem biztos, hogy szívesen fizetnek ki még 60 dollárt érte.

Ti mit gondoltok? Megvennétek egy játékot még egyszer csak azért, hogy jobb minőségben tolhassátok végig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)