Hirdetés

The Last of Us Remastered - nem lesz olcsóbb, ha már megvan PS3-ra

|

Titkon bíztunk benne, hogy olcsóbb lesz a The Last of Us Remastered azoknak, akik megvették már a PS3-as verziót, de úgy látszik, hogy nem így lesz.

Hirdetés

The Last of Us Remastered megjelenés most már csak két hét, úgyhogy ha valaki nem játszott az eredeti változattal és most otthon üldögél a PS4-ével, az már biztosan nagyon izgul.

Van is miért, hiszen a The Last of Us 1080p-ben és 60 fps-sel érkezik a Sony jelenlegi generációs konzoljára, hogy azt az apokalipszist hozza el nekünk, amit megérdemlünk. A rossz hír viszont, hogy azok, akik már PS3-on végigjátszották a The Last of Us-t és most - egy évvel később - újratolnák a feljavított verziót, nem juthatnak hozzá kedvezményes áron. Az Sony Fred Duttonje a PSBlogon válaszolt az egyik rajongó kérdésére, miszerint "nem lesz kedvezményes upgrade".

Ha már a The Last of Us-nál tartunk, a spanyol Eurogamer a Naughty Dog egyik munkatársával, Arne Meyerrel folytatott beszélgetéséből kiderült, hogy a játékosok 30 fps-re is rögzíthetik a játékot, ha úgy tartja kedvük. Én ezt mondjuk nem értem, hogy miért tenné meg bárki is, de a lehetőség megvan rá.

Kaptunk új képeket is.

 
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)